Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A TEKERT CIGI MENNYIVEL JOBB?

BusaPisti kérdése:

A TEKERT CIGI MENNYIVEL JOBB?

Figyelt kérdés

sziasztok:) tekert cigit szívok 1 éve...mennyire "egészséges"-ebb mint a sima dobozos?

köszi a választ! :)

2017. aug. 3. 00:16
 1/3 Péterfi Béla válasza:
Ha te tekered akkor legalább tudod hogy milyen dohányt használasz így jobb íze lehet a csomagolthoz képest és jobban meg tudod tömni.
2017. aug. 4. 08:29
 2/3 anonim válasza:
100%
Hát olvastam már róla azt hogy egészségesebb mivel a zacskós cigarettadohány kevesebb adalékanyagot tartalmaz mint a dobozos cigaretta, viszont azt is hallottam hogy károsabb mivel a legtöbb dobozos cigaretta aktív szenes szűrőt tartalmaz a sodort cigiben pedig csak egy "sima" szűrő van, vagy valaki egyáltalán nem használ szűrőt. Véleményem szerint mindenhogy káros a dohányzás. Egyébként én is sodort cigarettát szívok és abszolút jobb mint a dobozos, kellemesebb az íze, sokkal olcsóbb.
2017. aug. 4. 10:03
 3/3 anonim válasza:
84%
Szerintem semivel se egesegesebb de a dobozosal elentetbe itt te hatarozod meg a menyiseget amit elszivsz egy szalal.Ha nem hazi dohanyt szivsz akkor meg igy se tudod hogy mit is tekersz meg . De a hazi dohany megfelelo kezeles nelkul egesegteleneb mint a bolti es nem kevesbe budosebb.
2017. aug. 4. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!