Melyik a legjobb hüvely? És mennyibe kerül?
aktÍvszenes club hüvely nincs 300ft sem és kenterbe vágja még a marlboroét is..
Kék szofi hüvely, nem tudom most mennyibe kerül nagyon rég nem vettem olyat, 600ft körül lehet
Az hogy kinek mi a jó hüvely, függ a cigaretta töltésétől, és attól hogy erőset vagy gyenge cigit szeretnél készíteni.
Nekem primus cigitöltőm van, már lassan 1 éves, és az utóbbi hónapokban már a gyengébb papirú hüvelyeknek a végét mindig megszakítja. Így sajnos csak a Marlboro hüvelyeket tudom tölteni mivel csak az alkalmas rá. De régebben rengetek primus multifilter hüvelyű cigit töltöttem. De a legjobb cigihüvely Magyarországon szerintem a fehér Benson Hedgens hüvely a legjobb, mivel hosszú a cigiszűrője (tehát olyan mint egy dobozosé) és aktívszenes filter van benne. Az is nagyon előnyös benne, hogy így rengeteg dohányt lehet vele megspórolni, mivel nem megy le a dohány a filter feletti részébe, így az nem vész kárba. Ezzel 3-4szál cigivel többet tudsz csinálni. Kb 450ft az ára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!