Veszel cigit, ha megkérnek a dohánybolt előtt?
Figyelt kérdés
3 hete töltöttem be a 18-at,és 2 napja megkértek,hogy vegyek nekik cigit. Vettem,de azóta is olyan rosszul érzem magam,hogy fiatalkorúakat "veszélyeztetek",vagy nem is tudom:D
Ti szoktatok venni? Miért?
2017. júl. 26. 23:43
11/16 anonim válasza:
Ahogy az előző két csajszi írta. Ha nem 11-12 éves cigánygyerekek, hanem nagyobbak, mondjuk középsulis formák szemre, meg kulturált külsejűek, akkor simán. Én is cigiztem középsuliban és én is megszereztem, ha kellett :-) Mondjuk nekem anya hamar belenyugodott, aztán megvette nekem mindig, de pl. osztálykiránduláson vagy Balatonon is mindig megszereztem. Vagy volt olyan barátnőnk, akinek tiltották a szülei, aztán ő is beszerezte. Elég álszent lennék ezek után szerintem, főleg, hogy én is cigit venni megyek befelé a trafikba :-)
25/N
12/16 anonim válasza:
Azt még megértem, hogy a szülő nem törődik annyira a gyerekével, hogy ő maga leszokjon a dohányzásról. De azt nem értem, hogy miért siklik ilyen könnyen el a szülő, hogy rászokik a gyereke, és nem foglalkozik vele, hogy a gyereke a szeme láttára teszi tönkre a tüdejét!
13/16 anonim válasza:
Mert mit csináljon? Tiltsa meg és szívjam tovább a háta mögött? :-D
14/16 anonim válasza:
#13 Miért szoktál rá, ha tudod a veszélyeit?
15/16 anonim válasza:
Mert valahogy tök alap volt nekem. Anya is cigizett mindig is, meg elég komoly társasági életet él a mai napig, kábé minden barátnője cigizik. Szóval már kislányként tök alap volt kábé, hogy a nagyok cigiznek. Aztán amikor elég nagy lettem elkezdtem én is :-)
16/16 anonim válasza:
Volt már ilyenre példa, hogy megkértek, nem vettem. Na nem azért, hogy "védjem az egészségüket", ezt kb. leszarom, csak egyszerűen hagyjanak békét nekem vadidegen emberek, van más dolgom is, mint nekik cigiért sorban állni, amikor én nem is dohányzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!