Szerintetek melyik módszer a hasznosabb?
A csökkentés nem működik. Ahhoz számolni kellene, hogy na, ma nem 19 szálat szívsz el, hanem csak 10-et és állandóan azon fogsz agyalni, hogy mikor szívd el azt a tízet, és ha esetleg az egyiket hamarabb elszívod, mint lehetne, akkor meg alkudozni fogsz magaddal, hogy na jó, akkor legyen 11 szál hogy kibírd estig.... szóval nem ragozom, sose lesz vége.
Inkább tedd le egyből, zéró szál cigit engedj meg magadnak, akkor nincs alkudozás, meg "de csak még egy szál".
Én 20 év után szoktam le úgy, hogy nem volt se szédülés, se remegés, se fejfájás. Ideg az volt valamennyi. De ne foglalkozz ezekkel a tünetekkel csak a szervezeted meg az agyad produkálja magát, mint a hisztis gyerek, hogy rávegyen a cigire. Nem azért leszel ideges, mert nem gyújthaszt rá, hanem azért, hogy rágyújthass. :)
"Mert mi a leszokás? Annyi, hogy egyszerűen már nem gyújtasz rá! Hát ne gyújts rá! Nem akkor szoktál le, ha csak napi 3-at szívsz! hanem akkor, ha egyet se!"
Ezt csak megerősíteni tudom. :)
Ha rágyújtasz akár csak heti 1 szálra is, akkor is dohányos vagy. A nemdohányzó ember pedig arról ismerszik meg, hogy nem gyújt rá. Egyáltalán! És te most ez akarsz lenni, ugye? Nemdohányzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!