Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Valaki segítene ecigiben?

Valaki segítene ecigiben?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap vásároltam egy elektromos cigarettát, állítólag ez jó fajta, nem is volt olcsó.

Dohány ízű liquidet kértem, erősebb fajtát mert eddig erős cigit szívtam. Beleszívtam, borzalmas volt, semmi köze nem volt az cigihez. Ma elmentem másik dohányboltba venni más liquidet, epreset vettem.. Szagra jó, viszont ugyanaz az íze mint a másik dohány ízű liquidnek. Pedig kiöntöttem az előző liquidet, megpróbáltam fülpiszkálóval is kitörölni a tartályt vagy mi annak a neve, de borzalmas..

Szóval a kérdésem az lenne, mit rontottam el?

Sajnos egyáltalán nem értek az ecigihez, úgyhogy megköszönném ha valaki segítene...

2017. júl. 14. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Sokan nem veszik, hanem készítik a liquidet, neten utána tudsz nézni a módjának.

Oka: egyrészt az általad leírt förtelem.

Másrészt, hogy a bolti liquiddel kvázi fagyállót szívsz - nézd meg a liquid és a fagyálló összetevőit, véleglenül nagy a hasonlótás.

2017. júl. 14. 11:29
 2/2 anonim válasza:

Valószínűleg leégetted a porlasztóját

A liquid betöltése,és az első szívás között mennyi időt hagytad állni?

Milyen liquidet vettél,és milyen erőset?

Milyen készülék,és a vw/tc,akkor milyen beállításokkal?

2017. júl. 14. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!