Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigi töltőt mivel helyettesíth...

Cigi töltőt mivel helyettesíthetném?

Figyelt kérdés
Nincs még töltőm, mert nem volt annyi pénzem, most hogy töltsem? Próbáltam úgy h beleteszem, toll végével benyomkodom, de ha valaki tud valamit amivel gyorsabban megy írja már le, mert így elég hosszadalmas.
2010. máj. 21. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet venni töltőt max ezer forintért. én 700ért vettem az enyémet igaz másfél éve.
2010. máj. 21. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
de addig is megoldás lehet a sima papír, amit te tekersz, ahhoz külön vehetsz szűrőt és kézzel tekered, aztán lenyalod.
2010. máj. 21. 15:22
 3/6 A kérdező kommentje:
minden más megvan hozzá csak a töltő nem, de mondom most nincs ezrem rá, pár napra kell vmi megoldás, de szerintem úgy csinálom h írólapot tekerek bele, úgy mint egy tölcsért, odaszórom a dohányt, és a toll végével benyomkodom:P
2010. máj. 21. 15:24
 4/6 A kérdező kommentje:
jaa értem már hogy értetted:) most esett le:D:D
2010. máj. 21. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
pont ezt a megoldást akartam mondani, mint Te kérdező :D
2010. máj. 21. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
nem jött össze, de barátnőm adott kölcsön egy töltőt, de azért a tollbetéttel 2-t betöltöttem:D:D
2010. máj. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!