Mitol kohoghetek? Osszel kezdodott azota nem mulik.
5 eve cigizek. Voltam ful,orr,gegeszeten ott megneztek a legutjaim minden rendben van egyedul azt tudta megallapitani hogy felmarta a sav a torkom es reflux beteg vagyok. De a biztonsag kedveert elkuldott tudo rontgenre, teljesen tiszta a tudom!
Az irtotacio azota is megvan olyan eres mintha lenne ott valami amit fel.kene kohogni de sose jon ha megkoszurolom a torkom akkor olyan erzes mintha felszakadna de semmi. Koptetoket is szedtem 5x2 hetig nem hoz fel semmit..
Es egesz nap tart ez az irritacio, ha nem folytanam el egesz nap kohognom.kene...
Ha nem.cigizek akkor is irritalja valami a torkom.
Segitsegetek elore is koszonom!
Ez a refluxtól van, nekem is ugyanezek a tüneteim voltak, amikor erősen előjött a refluxom.
Amúgy a cigi is nagyon ártalmas ha refluxos vagy, azt is le kell tenni, de legalább csökkenteni felére.
Koszonom a valaszt attol aki ugyan ugy refluxtol szenved!
Az elotte hozzaszolo.meg biztos nem cigizik es azert mondja ezt. Igen tudom hogy nem joba cigi de szeretek nagyon cigizni! Es nem ugy van tobb ev utan hogy csak ugy lerakja az ember!
Inkabb csokkentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!