Tudnátok nekem gyümölcsös cigiket írni?
Figyelt kérdés
Fajta,ár,tapasztalat stb...
2017-es árak.
S amit biztosan lehet kapni a dohányboltban. Köszönöm.
(Az egyéb h*lye szokj le ,minek a cigi,rontja az állapotot stb véleményeket nem szerernék,tisztában vagyok mindennel de ez van az emberiség háromnegyed része dohányzik, mindenkinek a saját élete mit csinál!)
2017. júl. 2. 19:50
11/13 anonim válasza:
2-es vagyok. Figyelj, ez nem mindegy. Most vagyok 15, és mikor először szívtam normál cigibe, majdnem elhánytam magam, büdös volt, és gusztustalan ízű. Mikor a haverok pattintós winstonnal kínáltak, azt még jónak is találtam, és majdnem rászoktam vele a dohányzásra, csak leálltam vele. Hát pont ezért tiltották be, mert a 13-16 éves gyerekek tök könnyen rászoknak vele, és egyébként is ha már rászoktál, totál mindegy, mert a nikotinért szívod, nem az ízéért.
12/13 anonim válasza:
Epres kiss van meg szerintem,. Vagy lehet nincs nem akarok hülyeséget irni.
13/13 anonim válasza:
Az utolsó válaszolótól Végem van :,,D 😂😂😂 Mily segítő válasz. Es nem akar hülyeséget irni de megis megtette :D
Nincs .. csak mentolos. Abból is csak par márka.
Ízesített hüvely sincs , tehát ha tölteni szertnél... de azt is kivonták a forgalomból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!