Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem ismeri fel az ohm-ot?

Miért nem ismeri fel az ohm-ot?

Figyelt kérdés

Van egy KBOX mini mod-om, szereztem egy Elef melo 2 (0,5 ohm)porlasztót vagy kazánt, én már nem tudom melyik(lent kép).Ha rárakom a modra akkor nem tudja eldönteni hogy hány ohmos, 0,4-0,5 között váltakozik. Az lehet a gond hogy nem tudja meghajtani ? Vagy mi lehet a gond ?

[link]

2017. jún. 17. 01:25
 1/4 Lipton. ***** válasza:

Ha használat közben feljebb megy az ellenállás, az nem gond, ha SS huzal, akkor a hő hatására változik egy kicsit az ellenállása.

Ha működik, akkor ne foglalkozz vele.

2017. jún. 17. 23:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Hát az a baj h 19 watton hiába szívom nem érzem de 29-30 wattra nem nagyon merem rakni.
2017. jún. 18. 02:54
 3/4 Lipton. ***** válasza:
Miért nem mered? Pedig annak kell kb 30w, annyi watton használd, amennyin a legfinomabb, és legkellemesebb a gőz hőmérséklete.
2017. jún. 19. 00:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Régen használok e-cigit de láttam egy videót youtube-on hogy fel robban a csávó szájában, na azóta parázok , de köszönöm a segítséget egyébként most semmi baja csak az aksim gyenge hozzá. :)
2017. jún. 21. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!