Most mi az aktuális helyzet az e-cigivel? Betiltották / mégsem? Ha nem, hol lehet kapni (Budapest)?
Nem tudom, most éppen mi a helyzet ezügyben. Napi 4-5 szál cigit szívok el, de nem esik jól. Viszont maga a "szertartás" igen. Jól esik felállni, kimenni, meginni egy kávét, hozzá elszívni egy cigit, de! Sokszor érzem, hogy nagyon nem esett jól, fáj a torkom, fáj a hátam, volt, hogy öklendeztem is a füsttől, szóval nem jó. Reggel nem tudok rágyújtani, hánynék is szerintem, de este jól esik maga a dohányzás, de a füst nem. Büdös, és érzem, hogy nem tesz jót. Bármennyi időt kibírok nélküle, de akkor kell találnom egy másik "szertartást".
Ezért gondoltam az e-cigire. Nem büdös, és a mozdulat marad. ...vagy azt betiltották?! Olvastam, hogy valami "gőzt" bocsájt ki, különböző ízesítésű patronokat lehet bele kapni. El nem tudom képzelni, milyen lehet.
Köszönöm a választ. :)
Körülnéztem webshopban: akkumulátor, porlasztó, patron, folyadék, ...stb. Ennyi mindent kell hozzá venni?! Remélem, lehet kapni ezeket egyben is.
Nincs betiltva, csak már megint szigorították.
Távkereskedés tilos ugye, már tavaly is az volt, gondolok itt nikotinos alaplére, e-cigis cuccokra...
Alapléből 300ml a max mennyiség, ami behozható, illetve a nikotin mennyiséget is szabályozták.
Köszönöm szépen Nektek is. Utánajárok ezeknek a típusoknak, köszönöm szépen. Felmentem egy ilyen honlapra, de megmondom őszintén, kb. a vaskohó tartozékai és alkatrészei között is ennyire tudnék eligazodni, mint ott... :) Így már könnyebb lesz eligazodni.
Nikotinos alaplé?! OMG! Ennek a folyadéknak ez a neve?
Köszönöm szépen még egyszer, talán majd megtanulom egyszer. Szeretném kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!