Miért érzem büdösebbnek a sodort cigit mint a dobozost?
Figyelt kérdés
Jópár ideje már sodrom a cigit, mert takarékosabb és szeretem is sodorni, de mintha büdösebb lenne. Ami egyébként nem zavar, csak érdekel mitől lehet.2017. máj. 31. 11:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem attól is függ, milyet sodorsz, mert dohány és dohány között is van különbség. Van, amit pipadohányként árulnak, annak erősebb lehet a szaga.
Én Pall Mallt sodortam, mielőtt leszoktam, és nekem meg épp a dobozos cigi volt büdösebb, és rosszabb ízű is, már ha néha azt kellett vennem.
2/2 anonim válasza:
Milyen dohányt sodorsz?
Domingo,Golden Virginia-nak sokkal jobb illata van, mint monjduk egy dobozos Hungáriának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!