Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzás illem szabályai?

A dohányzás illem szabályai?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. máj. 16. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

És melyik tartja ezt be?

Mert az hogy árpádhidnál köhögve megyek fel lépcsőn mert a sok bagós a villamos elött még gyorsan rágyújt én meg szivom a füstjüket az azért kemény.

Ez az etikett szépen működne egy intelligens táradalomban de nem a miénkben.

itt mindenki szarik mindenkire.

2010. máj. 16. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Egy intelligens társadalomban senki nem dohányozna.
2010. máj. 16. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Egy intelligens társadalomban nem lennének antidohányos barmok.
2010. máj. 17. 00:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Emellett a cigaretta elszívásával kapcsolatban:

Füsttel valaki szemébe fújni nem illendő.

Ha egy fiú a lányra fújja a füstöt az egyértelmű tetszést fejez ki, bár vannak olyanok, akik azt mondják, ez ajánlat a nemi közösülésre.

Középen csak melegek, k*rvák szívják a cigit.

Ezek nem mindenhol ismert dolgok, inkább csak szájhagyomány útján terjednek :)

2010. máj. 17. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Ott, ahol étkeznek, nem illik dohányozni. Ha társasággal vagy, illik megkérdezni, hogy rágyújthatsz-e, zavar-e valakit, ha dohányzol. Senkire nem illik a füstöt ráfújni. Ha a szél a dohányfüstöt valakire "viszi", illik átállni a másik oldalra, hogy ne így legyen, még akkor is, ha a dohányzásra "engedélyt" kaptál tőle.
2010. máj. 19. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Én dohányzom. De igazat adok az előttem írónak. Egy intelligens, vagy inkább tudatos civilizációban nem kellene dohányozni. Persze hiába, én is ezt teszem. De volt, hogy pofán rúgtam valakit mert leült az utcán egy padra a néni mellé és szó nélkül rágyújtott. Én tudom, hogy ez olyan mintha minden nem dohányos az utcán fogná a fejemet, a segge alá tolná és ráfingana. Nekem pedig egy szavam sem lehetne hozzá. Undorító szokás másokat ennek kitenni. ha nem olyan helyen vagyok, dohányosok között, akkor itthon az udvaron dohányzom, vagy elmegyek sétálni, hogy senki ne legyen a közelben. Nekem így tökéletesen megfelel és mindenkinek kellene egy kis önkritika magával szemben.
2010. máj. 19. 14:53
 8/8 anonim ***** válasza:
sport pályákon nagyon zavaró (pl ha a futókör szélén pöfög egy félkegyelmű)
2010. máj. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!