Eleaf istick pico melo 3 patronhoz milyen porlasztó javasolt?
Szia!
Lehet nem zártad el a levegőt. Töltés előtt a levegőt mindig el kell zárni. Ha fentről megtöltted, visszazártad, akkor javasolt fejtetőre állítani, és úgy kinyitni a levegőzést, én így szoktam, és azonnal szívok is pár slukkot, és eddig nem volt gond.
Lehet még tömítés probléma. Vagy nem csavartad be rendesen a porlasztót, vagy hiányzik egy tömítés valahonnan. Hasonlítsd össze a másikkal. És szerintem a 0.5-ös jobb, de ez csak az én véleményem.
Sajnos előfordul hibás, de általában tömítès problèma szokott csak lenni. Èn a használt porlasztókról mindig leszedem a kis 0gyűrűket, mert már vettem olyat, ahol nem volt. Apróság, de ha nincs otthon Ogyűrű kèszlet, akkor jó megoldás. Ráadásul nem minden tömítèst lehet egyszerűen beszerezni.
Ha ebben a problèmában nem is tudtam segíteni, legalább adtam 1-2 jó tanácsot remèlem. :)
Köszi a pozitív visszajelzèst. Az èrtèkelèsek szerintem összevonódnak. De ezt nem tudom biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!