Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Néhány hónapja elszívtam egy...

Néhány hónapja elszívtam egy cigit, pár napja újra eszembe jutott, és ma elszívtam még egyet. Lenne kedvem még egyhez. Rászoktam?

Figyelt kérdés

Pár napja a fejemben volt, hogy jó lenne egy, ezért ma elszívtam egyet. Jó érzés volt, bár utána szédültem egy kicsit. Azóta eltelt pár óra, és nem azt mondom, hogy kell még egy, de eszembe jutott, hogy mi lenne, ha..

Ez már a rászokás jele? Vagy már rá is szoktam?

20 l

2017. máj. 9. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! A dohanyosok napi fél-1-2 doboz cigarettát fogyasztanak el. Téged még csak a kíváncsiság hajt. Amig csak igy, vagy csak alkohol mellé gyújtasz rá, nem vagy dohányos.
2017. máj. 9. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez még nem, de rászokhatsz.
2017. máj. 9. 19:06
 3/4 Trevor. ***** válasza:
Csak a nikotin hat. Ha van akaraterőd, hogy ne gyújts rá, akkor nem is szoksz rá.
2017. máj. 9. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
:DDD Ez még közel sem rászokás. Csak megkívántad. Ha mostantól minden nap megkívánod, ÉS rá is gyújtasz, akkor rászokhatsz.
2017. máj. 10. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!