A pipázástól (rendes fa pipa) romlik az énekhang?
Figyelt kérdés
Mivel ezt nem tüdőre szívja az ember, ezért nem is érinti a hangszalagokat gondolom, és a tüdőkapacitást sem rontja. Válaszokat előre is köszi!2017. máj. 8. 10:38
1/5 anonim válasza:
Gondolom, nem operaénekes vagy, úgyhogy kb. mindegy is.
2/5 anonim válasza:
Csak az ibafai papi fapipa az, melytől nem romlik.
3/5 anonim válasza:
Nem véletlenül az ibafai fapipa a papi fapipa.
4/5 A kérdező kommentje:
Azér írtam, hogy rendes fa pipa, mert legtöbben pipa alatt a vízipipát értik. És nem operaénekes vagyok, hanem színész szeretnék lenni, amihez, ha jól tudom kell tudni énekelni. Plusz amúgy se lenne rossz jól énekelni.
2017. máj. 8. 13:09
5/5 anonim válasza:
5 pipám van, de ritka, hogy napi 1 alkalomnál többször rágyújtanék. Ha jól csinálod, egy közepes méretű pipával legalább egy órás program alkalmanként. Azért az ember elkerülhetetlenül is le-lekapja néha torokra a füstöt, főleg ha élvezi egyes dohányok erejét, plusz azért a kipöfékelt füst, ugyan hígabban, de azért passzívan belélegezhető. Szerintem próbáld ki és ha tetszik, akkor napi egy alkalom nem fog gondot okozni szerintem... Viszonylag sportos élet mellett nekem nem tűnik fel legalábbis. Bár sosem énekeltem, ahhoz nem tudok hozzászólni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!