Ha mezőn, erdőbe találok vadkendert, kiszárítom, ledarálom, és a szárát és a levelét elszívom, akkor beállhatok töle?
Ennyire idióta vagy? Ember te normális vagy? Nemhiszem. Tuti hülye vagy!
Most írtam kisregényt arról, hogy NINCS thc tartalma, erre beírod, h tudom h alacsony a thc tartalma.
Gratulálok a felfogóképességedhez.
Nah, Te figyelj ide, elég kevesett raktam a cigibe, és úgy beálltam töle mint a gerely. Akkor miröl beszélünk.
ps: Nem fostam, nem hánytam, nem fájdultmeg töle a fejem.
Hát akkor az nem vadkender volt.
Vagy beképzelted magadnak.
Mert a vadkenderbe NINCS thc.
ez olyan mint haverék az alkoholmentes sört betöltötték rendes sörösüvegbe és azzal itattak egy gyereket ezerrel.. aztán az meg elhitte h ő most mennyire bebaszott.. :D
Magyarországon nem fogsz vadon termő indiai kendert találni.. a vadkender meg egész más mint az indiai.. annyi erővel kutyaszart is szívhatnál.. annak is lenne olyan hatása.
Én ma szívtam,de nem jött rám a fosás,nem is fájt a fejem,nem is álltam be.
Szóval szerintem semmilyen hatása nincs.
Xdddddd
Tényleg okosak vagytok😂😂
Honnan szedtétek ezt a wikipédiárol vagy mi?😂
Én elmondom a LEGÁLIS fű receptemet.
3g vadkende.
1-1,5g orvosi zsája
Egy csipetnyi dohány
És miután jól össze ,,turmixoltad" azután lefújod WD49 el és kb a hüvejhez igazítod.
50-75fokug sütőben is csinálhatod de inkább infravőrös lámpa.
Az a WD40 el együtt szárít ki mindent amit beleraksz miután kész hogy jobban beálj én mégy egy 4 szer 5 ször lefújom alaposzan és kiszárítom utána meg betekered és nem tud belekötni senki😀😀😁😁
(Mellesleg megjegyzem hogy a kendernél magában ez 1000× egészségesebb.
Az agyat sem károsítja és a májat sem annyira!
Olyan a szervezerednek mindha elszívnál egy nagyobb cigit (dohánnyal)
De ettől flashelni fogsz mint állat😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!