Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi lett a Dunhill Switchből?

Semmi, szinte por.. kérdése:

Mi lett a Dunhill Switchből?

Figyelt kérdés
Ma vettem hónapok után egy dobozzal, felbontottam, és nagy meglepetésemre valami lyukas kivitelt leltem benne a pattintós helyett.. Ez mi? Az egy dolog hogy ez az állami mocsok rajta teljesen elbaszta a kinézetét, a logó és alulrakerült, de még az erősséget sem találom rajta.. Hol tudhatom meg mégis hogy pontosan egyáltalán mennyi nikotin van benne? Elszívtam, és mentolos volt már az elejétől, nem volt választás. Most ez hogy is működik? Mi ez a lyukas izé? Mi adja az ízt? Ez mitől switch? A régit már nem is lehet kapni?

2017. ápr. 18. 13:02
 1/3 anonim válasza:
10%
Nagyon nagy problémáid vannak xdd
2017. ápr. 18. 13:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Elég nagy probléma hogy így elbaszták az egyetlen cigit ami szerintem a legkifinomúltabb volt ízben, kivitelben, és megjelenésben is, és nem sajnáltam érte azt a ezer x összeget.
2017. ápr. 18. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel betiltották a pattintós cigiket, így már maximum csak ilyen formában találkozhatsz mentolossal. Ugyanezt tették egyébként a volt pattintós multival is, most van benne egy kék csík amitől mentolos, mint régen a marlboro blue frost volt.
2017. ápr. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!