Nem akarsz szajrakot kapni, csak tudorakot?! Az se rossz vegulis! Draga mostansag a rak kiloja!
2010. máj. 13. 20:09
2/12 anonim válasza:
ha ilyen hülye vagy inkább el se kezd!
2010. máj. 13. 20:09
3/12 anonim válasza:
hát szívsz belőle egy slukkot és mintha meglátnád hogy a lovad elszökött mondd azt : jajj a lovam de egyből miután beszívod :) de a legegyszerűbb: szívsz belőle egyet és veszel rá egy levegőt :) remélem segítettem pussz :)
2010. máj. 13. 20:10
4/12 anonim válasza:
Mindjárt jönnek a ne dohányozz válaszok. már lehet, hogy meg is előztek
Úgy mintha szájon át vennél levegőt, ettől tüdőrákot fogsz kapni nem pedig szájrákot. A tüdőrákban pedig majd nem kapsz levegőt, hiába veszel orron és szájon át. Szóval NE DOHÁNYOZZ :)
2010. máj. 13. 20:11
5/12 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval. Sőt, én megkérlek hogy ne dohányozz!
legalább azok kedvéért ne, akik beszívják az utcán a füstöt, és esetleg meghalnak tüdőrákban, holott ők nemdohányzók!
ezt gondold meg, mert sajnos több ilyen esetrőlis hallottam!
köszi!:)
légy okos, és gondolj a saját és mások egészségére!!!
2010. máj. 13. 20:15
6/12 anonim válasza:
ha nem tudod letüdőzni még nem szoktál rá ha meg még nem szoktál rá minek akarsz? jó dolog...nagyon...ha rászoktál...de átkozom a napot amikor először rágyújtottam, szóval szerintem hanyagold
2010. máj. 13. 20:19
7/12 anonim válasza:
Igazad van!!!!!
A tüdőrák sokkal jobb!!
2010. máj. 13. 20:24
8/12 anonim válasza:
pff, nem h belefulladna mindenki a cigijébe
undorító minden dohányos...
meg büdös.egyszerűen elviselhetetlen
am meg, megfogod, szívod míg bírod... aztán vagy lesz szájrákod vagy nem. de tüdőrákod biztosan :D
2010. máj. 13. 20:30
9/12 anonim válasza:
Elsőnek egy apró slukkot veszel ,majd levegőt a szájadon. Azért picit ,mert nem jó elsőnek nagy slukkot,mert megköhögtet,és szédülsz is tőle :)
2010. máj. 14. 14:51
10/12 anonim válasza:
ÚGY HOGY MIUTÁN SZÍVTÁL BELŐLE, MEGPRÓBÁLOD AZ ORRODON KIFÚJNI
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!