Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért szeretnék szívni?

Miért szeretnék szívni?

Figyelt kérdés
Tegnap szívtam el életem első cigijét. Ma megint akarok szívni. Biztos nem lettem függő, de akkor miért szeretnék még szívni?

2017. ápr. 12. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Szivd és pusztisd magad...

En is így indultam, ahogy Te... ez nekem 10 évig tartott, es most azt kivánom, hogy akkor tört volna le mind 2 kezem mikor a 2.-ra ragyújtottam...

Sokat buktam a cigivel... es most van az hogy nem cigizek, de még mindig érzem karos hatasai egyikét... az higy elfüstöltem egy kisebb ház árát... bizony így 28 evesen jól jönne az a zsé....

2017. ápr. 12. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:

részben igaz, amit az első írt...

de!

Tedd fel a kérdést magadnak első, ha nem cigiztél volna, akkor a napi cigi árát mindig félrerakod? Kötve hiszem. Elment volna másra, és ugyanúgy nem lenne meg egy "kisebb ház ára"

Néha már én is úgy érzem, hogy jobb lenne nem dohányozni, van úgy, hogy megkívánom a cigit, elszívom, és utána nem érzem, hogy jólesett volna. De van, hogy igen. Majd leteszem, ha úgy érzem, és kész, azon, hogy mi lett volna ha, azon nem agyalok. Valamire úgyis elment volna a lóvé (bulira, ruhákra, esetleg utazásra -bár utazni, nyaralgatni sose szerettem-), és ugyanúgy nem lenne mára a zsebemben egy kisebb ház, vagy egy sportautó ára, ha nem cigiznék.

2017. ápr. 12. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:

"Ma megint akarok szívni."

"Biztos nem lettem függő"

LOL

2017. ápr. 12. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:

bocsi, ha off, csak a "ház ára" témához: Ez hozzáállás kérdése, hogy valaki képes-e takarékoskodni, ha telik rá. Én mondjuk nem dohányzom és bizony félrerakok, ha tudok. (A ház ára még nem jött össze, de ahhoz képest,hogy sokáig létminimum alatt kerestem úgy gondolom, hogy teljesítmény, hogy éves szinten pár száz ezer Ft megtakarításom mégis lett. Ekkora, vagy nagyobb fizetéssel sok mindenkinek inkább tartozása van, nem, hogy megtakarítása. Esetleg még el is szívják a napi doboz cigijüket... Mondjuk az már szomorú, ha az ételen megy a spórolás a cigi javára. De olyan is sok van.)

kérdésre válaszolva: pszichológiai függőséged már van. valószínűleg jó volt az első élmény és azt szeretnéd felidézni. nekem is van egy ilyen a múltamban, amikor 1-2 hónapig cigiztem néha, mert pozitív volt az emlék. szerencsére olyan barátaim vannak/voltak, akik észhez térítettek és megmondták egyenesen, hogy hülye vagyok, ha ezt csinálom. ez mentett meg, hogy elgondolkozzak, így nem szoktam rá. utólag tényleg nagy hülyeség lett volna.

2017. ápr. 12. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy használattól nem leszel függő, lehetetlen főleg, hogy az első pár cigi letüdőzése fájdalmas. Lelkileg vagy függő, valamiért nagyon akarsz cigizni vagy izgat az újdonság élménye. Ezt még könnyű leküzdeni, inkább ne tedd, később megbánod. Én ugyanígy voltam vele...
2017. ápr. 12. 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert tetszik a szertartás.
2017. ápr. 12. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért mert kíváncsi vagy milyen volt.
2017. ápr. 14. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:
De inkább ne legyél rá kíváncsi.
2017. ápr. 14. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!