Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha először szívok füvet hány...

Ha először szívok füvet hány slukkot ajánlotok? Nem akarok nagyon durván betépni, szóval max 1-2 órára.

Figyelt kérdés

Illetve azt szeretném még tudni, hogy mi történik ha valaki allergiás rá? Mert ilyet is hallottam. És másnap a szemem mindenképpen piros eres lesz?

Köszi a válaszokat előre is, és a "nepróbáldki" és "hülyevagy" típusú válaszoktól kíméljetek.

2010. máj. 12. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2%

Sok eszed van gratulálok!

Itt nem a slukk a lányeg hanem hogy mennyi fű van az adott cigiben!

Neked mindenképp elsőre 1 gr-ot ajánlok!!

Pffffffffff

2010. máj. 12. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nem mindenképpen lesz piros eres. allergiás reakciókról nem tudok semmit...ha túlszívod magad akkor hánysz vagy bealudsz...amúgy majd lesz valahogy, no para :)
2010. máj. 12. 16:58
 3/11 A kérdező kommentje:

elsőnek: tudom h az számít de nem én fogom beszerezni...és elsőre egyedül nem akarok elszívni egy egészet mert nem akarok nagyon betépni, ezért kérdeztem h hány slukkot szívjak kb. nagyon jól tudom h attól függ hány g van benne, csak a szövegértéseddel úgy látszik bajok vannak.

2.nak köszi :)

és várom még a hozzáértők válaszát

2010. máj. 12. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:
24%
nem az ő szövegértésével vannak bajok, hanem a tieddel.
2010. máj. 12. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Épp az a lényege az egésznek hogy lazulj, nem az hogy mindenen aggódj...
2010. máj. 12. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp keveset szívj. nem tudhatod, hogy milyen hatással lesz rád. Én, kifejezetten szarul voltam az elsőtől, furcsak, kör alaku égetést éreztem a mellkasomban, és teljesen lehangolt.Minden rossz, ami történt velem eszembe jutott, bőgtem, mint egy kisgyerek. Azt mondták, szar volt a minősége a fűnek, azért.Aztán mikor másodszor is kiprobáltam, szintén ugyan ez lett. Rám így hat. Többet nem is szívtam.
2010. máj. 13. 07:32
 7/11 anonim válasza:
100%
attól függ h hány g a cigi de én elsőre alig alig éreztem valamit pedig szívtam rendesen. mondjuk olyan 4-5 kör után már érezni fogod :) remélem segítettem pusz
2010. máj. 13. 12:42
 8/11 anonim válasza:
100%
Szerintem hülyeség ezen aggódni. Érezni fogod, ha elég.
2010. máj. 13. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

Mindenkire máshogy hatna, ha legális lenne a fű. Lennének olyanok akik egy-két slukktól offra kerülnének, de biztosan lennének olyanok is, akik csak egy száltól tépnek be. Függene a fű minőségétől, mennyiségétől, illetve tőled is, attól, hogy hanyadik szál stb.

A lényeg az hogyha szívnál, olyanokkal legyél akik minden esetben veled maradnak és vigyáznak rád, utána egyél, és pihend ki magad, illetve a közeljövőben ne menj vizsgálatokra (26napig kimutatják, azt hiszem)

Mindezt feltételesen, mert NEM LEGÁLIS!!!!

Simán kihívják rátok a rendőröket.

2010. máj. 13. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
89%

na jó:Dhányan akartok szívni egy cigit és hány gramm lesz?

amugy énse éreztem semmit az első ciginél,vagy azér mer átbasztak,vagy azért mert sokan neméreznek az első ciginél semmit,és énis idetartozok.:Dszivj el nyugodtan 1 cigit a spanokkal,attól meg ne foss h vérvétel meg hasonlo kimutatja,mert 1 az h nemnézik,2 ezt csak külön vizsgálat mutatja ki,ha pont arra mennek.szóval nyugodtan legyél benne 1 cigibe,de attól is függ mennyi green van benne.ne foss,jól fogod érezni magad.remélem tudtam segíteni.na de én nem rábeszélni akarlak,inkább ne csináld,mert tudod nem legális,ugyhogy nemszabad,necsináldd:DD

2010. máj. 15. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!