Ha először szívok füvet hány slukkot ajánlotok? Nem akarok nagyon durván betépni, szóval max 1-2 órára.
Illetve azt szeretném még tudni, hogy mi történik ha valaki allergiás rá? Mert ilyet is hallottam. És másnap a szemem mindenképpen piros eres lesz?
Köszi a válaszokat előre is, és a "nepróbáldki" és "hülyevagy" típusú válaszoktól kíméljetek.
Sok eszed van gratulálok!
Itt nem a slukk a lányeg hanem hogy mennyi fű van az adott cigiben!
Neked mindenképp elsőre 1 gr-ot ajánlok!!
Pffffffffff
elsőnek: tudom h az számít de nem én fogom beszerezni...és elsőre egyedül nem akarok elszívni egy egészet mert nem akarok nagyon betépni, ezért kérdeztem h hány slukkot szívjak kb. nagyon jól tudom h attól függ hány g van benne, csak a szövegértéseddel úgy látszik bajok vannak.
2.nak köszi :)
és várom még a hozzáértők válaszát
Mindenkire máshogy hatna, ha legális lenne a fű. Lennének olyanok akik egy-két slukktól offra kerülnének, de biztosan lennének olyanok is, akik csak egy száltól tépnek be. Függene a fű minőségétől, mennyiségétől, illetve tőled is, attól, hogy hanyadik szál stb.
A lényeg az hogyha szívnál, olyanokkal legyél akik minden esetben veled maradnak és vigyáznak rád, utána egyél, és pihend ki magad, illetve a közeljövőben ne menj vizsgálatokra (26napig kimutatják, azt hiszem)
Mindezt feltételesen, mert NEM LEGÁLIS!!!!
Simán kihívják rátok a rendőröket.
na jó:Dhányan akartok szívni egy cigit és hány gramm lesz?
amugy énse éreztem semmit az első ciginél,vagy azér mer átbasztak,vagy azért mert sokan neméreznek az első ciginél semmit,és énis idetartozok.:Dszivj el nyugodtan 1 cigit a spanokkal,attól meg ne foss h vérvétel meg hasonlo kimutatja,mert 1 az h nemnézik,2 ezt csak külön vizsgálat mutatja ki,ha pont arra mennek.szóval nyugodtan legyél benne 1 cigibe,de attól is függ mennyi green van benne.ne foss,jól fogod érezni magad.remélem tudtam segíteni.na de én nem rábeszélni akarlak,inkább ne csináld,mert tudod nem legális,ugyhogy nemszabad,necsináldd:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!