Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fű és terhesség?

Fű és terhesség?

Figyelt kérdés
Üdv, az utóbbi időben (komoly válaszokat kérek és kérlek kerüljétek el a megkövezést) rossz társaságba kerültem és egy héten 3-4 alkalommal is elszívtam egy lánnyal füves cigit. A kérdésem az lenne, a terhességi tesztet mennyire befolyásolja a thc? Ugyan olyan megbízható a terhességi teszt? (Ellenörzés céljából szeretnék tesztet végezni.) köszi

2017. ápr. 1. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Á dehogy. Minden leendő kismamanak ajanlom h szívjon el napi 4szer egy jó erős jointot majd szuleskor dobjon be egy kis herkát is h ne erezze a fajdalmat! Igen a canabisz onmagaban egy eszencia 100 fele betegsegre jo ! Az orvosi kanabisz vagy CBD olaj. A THC mar pszhioaktív anyag! Igen valoszinu fel lehet keszulni h a gyerek agynyomorek lesz tudom regi a kerdes de kivi vok az ominozus drogos ősanyakra h milyen utodjaik jottek vilagra? Ja lehet egeszsegesek még!! Aztan beut ki tudja par ev mulva a kraft meghozza ugy ahogy egy jofele kender ki ut titeket. Mas nő szenved h nem lehet babaja vagy ha terhes mindent megtesz ezek meg drogoznak felrugnam az osszeset nem h gyerek de még egy kutya se valo az ilyennek.
2020. márc. 7. 14:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Jézusom utolsó, hogy merészeled a THC-t egy lapon említeni a heroinnal? Addig olvastam a kommented, és az ilyen szűk látókörű, végtelenül buta embereket, mint te, tömegsírba hajítanám.
2020. márc. 7. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Ahogy teged is!
2020. márc. 16. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak egy drogos kutya irhat ide ilyet!
2020. márc. 16. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Definiáld már azt a szót hogy drogos, te sz4rdarab. Ha szoktál teázni, kávézni, csokit enni, vagy beverni 1-1 sört, akkor pontosan az vagy, mint akiket most ócsárolsz.
2020. márc. 17. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!