Mit tegyek? (blablablablablabla)
Figyelt kérdés
A fodrász mondta, hogy látta a gyerekemet (12, mindjárt 13/f) cigicsikket eldobni.A gyereket az apja megkérdezte, mert vele jobb a viszonya, de tagadta. Ma hazajött a suliból, késett háromnegyed órát azt mondta, hogy bent tartotta őket a tanár, meg lehet kérdezni és hogy a barátaival szokásukhoz híven elég lassan ballagtak.Amikor ma rákérdeztem arra, hogy miért ilyen büdös, azt mondta hogy mert a barátai cigiznek.A szájának nem volt cigiszaga.
Most akkor mi lehet a helyzet?
2010. máj. 12. 14:55
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg csak a barátaival volt és ő nem cigizett, mert én is voltam már úgy h csak én nem cigiztem a bandából. Viszont ha látták eldobni csikket biztos h azt ő szívta - nem hinném h az egyik barátja adta volna oda neki h dobja már el. És ha nem cigiszagú a szája akkor lehet h ügyesen eltüntette, rágóval evéssel, akármivel. Ha biztosra akarsz menni a kezét szagold meg, a mutató és a középső ujjánál, ugyanis itt sokáig érezni a cigiszagot, még szappanos kézmosás után is.
2/6 anonim válasza:
Nem ugyan ezt a kérdést dobta fel valaki a minap csak a gyerek szemszögéből? :O
3/6 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Meg is van. Kísérteties a hasonlóság...
4/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb ilyenkor az elrettentés :) És most nem arról beszélek, h a tüdőrák, hanem pl a gége- ill a szájüreg rákja. Ezeket sokkal nehezebb elrejteni. Egyetlen rosszul meghozott döntés, és ha vmi következménye lesz a dohányzásnak, akkor azt viseli hosszú ideig. Ha valóban cigizik, szigorral nem sok mindent lehet elérni, inkább előtted szívjon el 2 szálat, mint a hátad mögött 12-t (kisebbik rossz). Vagy próbálkozhatsz a megutáltatással is: vegyél neki 1 doboz bitang erős cigit, és szívjon el belőle sokat egymás után. Vagy büszke lesz rá, h milyen kemény, vagy 1 enyhébb nikotinmérgezéssel sikerül "leszoktatni".... bár ez elég drasztikus. Én is 13 évesen kezdtem el cigizni, máig sem sikerült letenni, pedig elmúltam már 20. Remélem, tudtam segíteni. :)
5/6 anonim válasza:
OThhon elötted nem akarna mert az a lényeg hogy milyen kemény a barátai elött
6/6 anonim válasza:
eléggé zűrös... anyuci itt kér segítséget, meg a gyerkőc is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!