Elektromos cigaretta rendelés FastTech-ről?
Faszteken amire oda van írva, hogy authentic, akkor az eredeti is.
Azért ilyen olcsó a legtöbb cucc, mert gondolom közvetlen a gyártótól szerzik be.
Van még sok jó külföldi oldal, efun.top, itt asszem most nagy akciók vannak, gearbest, aliexpress.
Köszönöm a válaszokat!
És esetleg EU-ban lévő webshop létezik? :)
Szerintem is jó a Fasttech, én szinte mindig onnan rendelek. A 2015. novemberében megrendelt iStick 30W-os akksim még mindig megy, a valami később rendelt 60W-os is teljesen okés. Egy rakat kazánom van FT-ről, mind úgy működik, ahogy kell. Nyilván a 12$-os GTII klóntól nem várom el, hogy tíz évig kiszolgáljon, de az árát már rég ledolgozta.
Egyébként nem vicc, de Kínában ez úgy megy, hogy a webshop értékesítője átballag a gyárba, vesz tizenöt raklap akksit meg, a másik gyárból ugyanennyi kazánt, bedobozolják és megy a kirakatba. A nagy tételű vásárlás miatt kapnak 20-25% kedvezményt, erre ráteszi az 15% hasznát + postaköltséget, és szintén nagy tételben értékesíti.
Az én e-cigim is onnan van (eGo CE-4, kb. 1300Ft volt ingyenes szállítással), fél éve használom és szépen teszi a dolgát. Igaz, én nem dohányoztam sose, így most is nikotinmentes liquid van benne. Az árát bőven megérte.
Egyébként tényleg eredetit kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!