Ez normális? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Alig szívtam el eddig 2 szál cigit, és haverom mondta h hogy tüdőzzem le: kicsit szívok a cigiből aztán rá levegő és kifúj. ennyi. de ha ezt csinálom akk csípi a torkom kicsit. jó ez így? antibagósok kíméljenek nem azért tettem fel a kérdést h utána kioktassanak...2010. máj. 11. 19:57
1/10 anonim válasza:
Nem kioktatni akarlak, csak mért nem a dohányzás rovatban tetted fel a kérdést? Lehet hogy ott több a hozzáértő...
2/10 anonim válasza:
Bocs vmit elnéztem
tom h fa.sz vagyok bocsi!!!
3/10 A kérdező kommentje:
ott tettem fel. xD
2010. máj. 11. 20:10
6/10 A kérdező kommentje:
no peoblem am a másiknak kösz
2010. máj. 11. 20:23
7/10 A kérdező kommentje:
*problem
2010. máj. 11. 20:24
9/10 A kérdező kommentje:
ja, tulajdonképpen kapar. meg ha elnyomom akk utána még érzem... de akk ez így rendjén van? no para? :D
2010. máj. 11. 21:38
10/10 anonim válasza:
Teljesen normális. Ilyen érzés ha dohány füstöt letüdőzöd.
Egy idő után egyre kevésbé fogod érezni, hogy kaparja a torkod, mert hozzászoksz. Minél többet dohányzol annál hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!