Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tényleg megszűnik végleg a...

Tényleg megszűnik végleg a mentolos Eve? Tudtok ajánlani valamit helyette?

Figyelt kérdés
Holnap este lesz 1 hete, hogy elfogyott az utolsó doboz is és a környékünkön már sehol nem lehet kapni. Persze ez most jó alkalom lenne akár a leszokásra is, tulajdonképpen azon vagyok. De ha mégis elfogyna az akaraterőm, jól jönne valami ötlet, hogy mit érdemes esetleg helyette venni. Slim és rövid nem jó, azokat nem szeretem, de szerintem ilyen 120's méretű más fajtából nincs is. Szóval legalább 100's kéne.
2017. márc. 23. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
47%

Igen. És jövőre az összes mentolos és ízesített cigi is, örökre.

Úgyhogy szokj le.

2017. márc. 23. 14:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Mondani könnyű, végrehajtani nehezebb.

Azt nem írtam bele a kérdésembe, hogy lehetőleg dohányzók válaszoljanak, mert az ő véleményük érdekelne.

Most pótoltam a hiányosságot.

2017. márc. 23. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szomorú vagyok, hogy megszünt az EVE Mintflower. Már 10 éve szívtam, és mindig is a kedvenc cigim volt. Szer

encsére legutóbb jól bevásároltam belőle, így csak a múlt héten fogyott el, de már most nagyon hiányzik :(

Próbálom megszokni a Sunflower-t, de nem könnyű.

De azért remélem majd csak lesz valahogy...

2017. máj. 9. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!