Ennyire üt a fű+pia?
Két jó nagy slukk fű, és sok pia házibulin. Pár óra múlva kocsma, ahonnan meg kidobtak. Állítólag igencsak bedurvultam. De totális filmszakadás, a kidobásra emlékszem, de az előtte lévő fél óra totál kiesett.
Eléggé ritkán volt filmszakadásom, de akkor semmi durvulás nem volt, hanem főleg csak alvás. (Na meg hazabicajozás, a szaggatott film alatt.)
Na ja, csak a többieknek semmi baja, vagy totál KO és aludtak, mintha csak pia lett volna simán. Vagy simán megúszták, és vígan voltak.
Na de a pia+energiaitalra is azt mondják, hogy tilos, közben meg minden szórakozóhelyen kapható. Egyszer egy Balatoni diszkóban a borsos belépő mellett az volt promócióban ingyen, így szerintem 2-3-4 adagot is sokan benyeltek. Mégsem írta másnak az újság, hogy tömeges rosszullét a ... DISCO-ban!
De nem érted, hogy minden ember más? Rohadtul lényegtelen, hogy jóskapista 10 sör után baszik be, mert a béla kettőtől is kivan. Mert _minden ember különbözik_
A heroinfüggőnek több löket kell amúgy is, mert neki már rezisztens a szervezete rá. Ha ugyanazt az adagot megkapná egy "szűz" kezdő, nagy eséllyel túllőné magát.
Nekem például semmi hatása nincs a fűnek. Mikor egy amszterdami zöldet hoztak és dohány nélkül szívtam el, na akkor beütött. De a sima amitől mindenki kivan hogy "hú de jó vaze" az nekem semmi. Pedig kb 5x szívtam életemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!