1000 Ft alatt melyik a legjobb szivarka?
Pár hete vettem Slágert, a legalját, annyira nem volt szörnyű, de valami szívhatóbbat kipróbálnék.
1000 Ft alatt milyen szivarkát ajánlotok?(Ízesítettek előnyben)
Fecske szivarka100"s 350ft.nekem be jon.
Vagy a west blue/red szivarka az 420ft
Aztán van silverado szivarka vanilliás cherrys.ami450korul van.a west és silverado cigi méret a fecske az kicsivel hoszab igy tovább tart
Ász, van vaníliás, cherrys, meg valami keverék.
Haverom szerint olyan, mintha egy 20 forintost szopogatnál, de egyszer mindent ki kell próbálni, nem?
750/5db
Van a Moods.
Tobb fajta is van belolle. Van 1050 forintert mini 10 szalas. Szep femdobozba kaphato. Kulturaltan van kialakitva. Ha jol emlekszem konyak izu. Van dupla filteres is. batran ajanlom barkinek.
A Moods-bol van 5 szalas hosszu szivarka is. Ez eros kartondobozba van. Ha jol tudom ugy 700-800 forint kozott van az ara
velemenyem szerint az egyik legjobb
Mondok pár szubjektív véleményt.
Mentolos marlboro szivarka - Az íze elég gyér, a szaga annál inkább, de az (elpattintás utáni) mentol kihúzza a sz.r kategóriából. 400 Ft/10 szál
Fecske az egy borzalom minden tekintetben.:D
Winston pattintós erdeis szivarka, 20 szálas - Nem rossz, ennek már az önmagában vett dohányíze egész jó, mentolosan pedig, illetve "erdei gyümölcsösen" finom, de sajnos a 2.-3. cigi után szörnyű, erős íze van, gyorsan képes hányingert kelteni, ha nincs más cigi a fedélzeten.
Djarum Black - Ez a szivarka már egész ígéretes, normálisabb íze van, (persze ezért meg is kérik az árát) a szegfűszeg pont nem kevés, de nem is sok. Egészen kiegyensúlyozott az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!