Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 1000 Ft alatt melyik a legjobb...

1000 Ft alatt melyik a legjobb szivarka?

Figyelt kérdés

Pár hete vettem Slágert, a legalját, annyira nem volt szörnyű, de valami szívhatóbbat kipróbálnék.

1000 Ft alatt milyen szivarkát ajánlotok?(Ízesítettek előnyben)

2017. márc. 5. 11:48
 1/8 anonim válasza:
82%

Fecske szivarka100"s 350ft.nekem be jon.

Vagy a west blue/red szivarka az 420ft

Aztán van silverado szivarka vanilliás cherrys.ami450korul van.a west és silverado cigi méret a fecske az kicsivel hoszab igy tovább tart

2017. márc. 6. 06:34
 2/8 anonim ***** válasza:
61%

Ász, van vaníliás, cherrys, meg valami keverék.

Haverom szerint olyan, mintha egy 20 forintost szopogatnál, de egyszer mindent ki kell próbálni, nem?

750/5db

2017. márc. 6. 17:24
 3/8 anonim válasza:
89%

Van a Moods.

Tobb fajta is van belolle. Van 1050 forintert mini 10 szalas. Szep femdobozba kaphato. Kulturaltan van kialakitva. Ha jol emlekszem konyak izu. Van dupla filteres is. batran ajanlom barkinek.

A Moods-bol van 5 szalas hosszu szivarka is. Ez eros kartondobozba van. Ha jol tudom ugy 700-800 forint kozott van az ara

velemenyem szerint az egyik legjobb

2017. márc. 7. 19:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem a konyakosat kipróbálom, aztán a többit is,amit leírtatok.
2017. márc. 8. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Majd írd le ide véleményedet róluk :)
2017. márc. 8. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Djarum szivarka ! Mi szegfüszegeset szivtunk de a Rumosra azt mondják igen jó :)
2017. aug. 15. 11:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Mondok pár szubjektív véleményt.

Mentolos marlboro szivarka - Az íze elég gyér, a szaga annál inkább, de az (elpattintás utáni) mentol kihúzza a sz.r kategóriából. 400 Ft/10 szál

Fecske az egy borzalom minden tekintetben.:D

Winston pattintós erdeis szivarka, 20 szálas - Nem rossz, ennek már az önmagában vett dohányíze egész jó, mentolosan pedig, illetve "erdei gyümölcsösen" finom, de sajnos a 2.-3. cigi után szörnyű, erős íze van, gyorsan képes hányingert kelteni, ha nincs más cigi a fedélzeten.

Djarum Black - Ez a szivarka már egész ígéretes, normálisabb íze van, (persze ezért meg is kérik az árát) a szegfűszeg pont nem kevés, de nem is sok. Egészen kiegyensúlyozott az egész.

2018. ápr. 2. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
Szia!Ha érdekel a személyes véleményem,akkor mondom:Pall Mall Wild Click erdei gyümölcsös pattintós szivarka.Ez nagyon jó.Sláger mentol:rég szívtam,de akkor jó volt.
2019. okt. 6. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!