Le akarok szokni a cigiről, de egyszerűen nem tudok. Mit csináljak?
Kb. 1 hete döntöttem el, hogy le akarok szokni, de nem tudok, mert nagyon függő vagyok. Ha már 3 órán keresztül nem gyújtok rá, akkor már remegek, és folyamatosan az jár a fejemben, hogy mikor tudok cigizni.És amikor rágyújtok akkor úgy szívom mintha levegőt vennék, nagyon nagyokat szívok bele, és sokáig lenntartom a tüdőmben, mert akkor ér valamit. Tehát nagyon függő vagyok sajnos.
Nagyon rég óta cigizem, és sokat is szívok egy nap, mert már 8 éve cigizek, és napi 25 szálat szívok...:(
Mit csináljak, Ti hogy tudtatok leszokni róla?
Köszi a segítséget!
22f
14 éven át főleg kék és barna sophiane, kék pall mall, lucky strike, marbolo gold
Az utolsó három évben napi 2 doboz.
2013 ban 27 évesen szoktam le.
Rettenetesen sokat segített Allan Carr dohányzásról leszoktatós könyve, de az igazi áttörés az elektromos cigi volt. Elősször nikotinos töltettel egyszerűen átszoktam rá... aztán csökkentettem az erősséget, majd megszüntettem a nikotin bevitelt...
A mai napig mindig a zsebemben van, de csak heti 1-2 alkalommal szívok bele... pl ha buliban sokan bagóznak körülöttem, akkor "füstölök" én is meg fújok karilákat... és fel se merül bennem, hogy rá kéne gyújtani.
Lehet h az lesz h veszek egy e cigit, és akkor legalább több kátrány nem kerül belém, és olcsóbb is.
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!