Szégyen a leszokás?
Mármint a dohányzásról. Mostanában látom, hogy már mindenféle vackokat kitalálnak rá, a legújabb az a diszkrét, öngyújtó alakú doboz, amiben a bogyók vannak. De ezt miért kell ennyire titkolni? Aki a cigizéshez nagyfiú volt, az legyen a leszokáshoz is, nem?
Vagy kérdem itt a dohányzókat, hogy van ez? A cigi az menő dolog, de a leszokás az már olyan kisfiúsan hat? Vagy miért kell ezeket a tapaszokat, bogyókat ennyire rejtegetni, mikor előtte évekig mit sem törődve vele dugdostátok a szátokba azt a vegyi bűzpálcikát?
Komolyan kérdem, mert érdekel a dolog.
Nem hinném, hogy ez a doboz erre hivatott, szimplán a gyártó jópofának találta, hogy ilyenbe rakja a terméket. Értelme sem lenne ezzel leplezni a dolgot, egyszer kérnek tőle tüzet, és lebukik, vagy aki közelebbről látja, észreveszi, hogy mi van benne.
... gondolom, nem láttam még ilyet :D
Mi vvvvan????? Kérdező nálad valami nagyon össze van ott kuszálódva drótügyileg a fejedben!
Ilyet!
Te mindenből azt hozod ki, hogy "ellenség", "hazudik", "szégyen" és egyéb?
Szerintem sürgősen keressél fel egy erre szakosodott pszichológust a magán rendelőjében!
Tudod mi a szégyen? 3-as és kérdező?
Az, hogy ti a saját frusztrációtokat, ellenségeskedéseteket a dohányosokkal szemben vetíti ki! Az egyik azaz kérdező ellenséges, a másik hármaska pedig szimplán "hülyének" nézi a dohányosokat.
Inkább szégyellnétek magatokat! Na ez a szégyen, ahogy ti viselkedtek!
Nem nézem hülyének a dohányosokat. Sőt!!
Annak örülök hogy minél többen szívják. Azért mert ha nem lennétek, akkor ezt az állami bevételt máshonnan kellene pótolni. Hidd el tudom mit mondok , nagyon sokáig bagóztam én is.
Kérdező, nem vagy túl értelmes ugye?
Kicsit több benned a gyűlölet, mint az ész.
Dehogy ciki!! 2 hónapja nem cigizem és mindenkinek szétkürtölöl. Ide is :))
Szerintem mindenki büszke egy leszokóra, ezért nem értem én sem ezeket a pótló nyavajákat. Eszembe nem jutna öngyújtó alakú nikotin szarságot venni ha le akarok szokni. Az öngyújtóról a cigi jutna eszembe, miótanem cigizek, kivágtam az összes öngyújtót a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!