Hogyan lehetne egy láncdohányost leszoktatni?
Barátom anyukája cigizik mint a gyárkémény. Az a baj, hogy bent a lakásban. Én 1 éve náluk lakom, persze folyamatosna fulladok, köhögök és minden bajom van, ha ott vagyok, ezért próbálok csak este odamenni. Nyilván erre nem lehet hivatkozni, de arra igen, hogy minden cigiszagú náluk, ott száradnak a frissen kimosott ruhák a füstben.
Most nagy lázban van, h 4 év múlva mehet nyugdíjba, de nem tudom minek örül, az a nagy szó, ha addig kihúzza.
Olyan, mint a többi cigis, azt mondja le akar szokni, de gyenge hozzá. De nem tudom felfogni, hogy lehet vki ilyen nemtörődöm. A barátom 2 szakon tanul + dolgozik mellette, csak azért, mert fél, hogy nem lesz pénze, mert ehhez szokott hozzá, hogy nem tudják ő támogatni anyagilag. Hát jóhogy nem tudjűk, havi 50ezer mnimum elmegy cigire és keres nagyon maximum 70-80-at, az elmúlt fél évben pedig ennyit sem, mert munkanélküli volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!