Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan lehetne egy láncdohányo...

Hogyan lehetne egy láncdohányost leszoktatni?

Figyelt kérdés

Barátom anyukája cigizik mint a gyárkémény. Az a baj, hogy bent a lakásban. Én 1 éve náluk lakom, persze folyamatosna fulladok, köhögök és minden bajom van, ha ott vagyok, ezért próbálok csak este odamenni. Nyilván erre nem lehet hivatkozni, de arra igen, hogy minden cigiszagú náluk, ott száradnak a frissen kimosott ruhák a füstben.

Most nagy lázban van, h 4 év múlva mehet nyugdíjba, de nem tudom minek örül, az a nagy szó, ha addig kihúzza.

Olyan, mint a többi cigis, azt mondja le akar szokni, de gyenge hozzá. De nem tudom felfogni, hogy lehet vki ilyen nemtörődöm. A barátom 2 szakon tanul + dolgozik mellette, csak azért, mert fél, hogy nem lesz pénze, mert ehhez szokott hozzá, hogy nem tudják ő támogatni anyagilag. Hát jóhogy nem tudjűk, havi 50ezer mnimum elmegy cigire és keres nagyon maximum 70-80-at, az elmúlt fél évben pedig ennyit sem, mert munkanélküli volt

2017. febr. 13. 23:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Már leírtam neked a választ, csak olyan sötét vagy, hogy nem fogod fel, ha nem akar, nem fog leszokni és nem fog e-cigit venni, csak azért, mert egy hülye pitsa elkezdett rajta élösködni, kihasználja és meg akarja neki szabni, hogy mit csináljon a saját lakásában. Majd ha ő le akar szokni, akkor lehet ezen egyáltalán gondolkodni, de egyébként akkor sem neked kellene, mert nincs hozzá semmi közöd. Azért remélem pasid hamar rájön, hogy milyen hálátlan vagy és megteszi a szükséges lépéseket.
2017. febr. 14. 11:04
 12/14 A kérdező kommentje:
68%-os menj már innen, magadat égeted le :D
2017. febr. 14. 11:25
 13/14 A kérdező kommentje:
64%-os köszi, ezen az E-cigin még gondolkozunk, mert jó ötletnek tűnik. És egyébként ő is le akar szokni, csak ugye kényelmesebb szívni tovább, mert hogy már beépült a mindennapjai közé..
2017. febr. 14. 11:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Mond, azt hogy tegye le és akkor nem lesz beteg.
2017. febr. 14. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!