Nemzeti dohányboltban vettem ego ecigit, hálózati adaptert viszont nem kaptam hozzá. Ha bedugom a számítógépbe az usb töltővel abból lehet gond?
Az akku töltésre gondolok. Amúgy ez egy kezdő készlet lenne, csak hiányos sajna.
Remélem a számítógépes töltés működik, de kérlek mondjátok meg, hogy abból lehet-e gond? Vagy ha az nem jó, akkor dughatom bármilyen mobilfeltöltésre alkalmas hálózati adapterbe?
Nyugi,adaptert nem tartalmaznak az ilyen szettek,azt külön kell megvenni,ha úgy akarod tölteni.A számítógépes töltés meg nem árt neki semmit,az is csak egy feltöltési mód.
Egyébként bármilyen usb adatkábellel tudod tölteni,nem kell feltétlen a "gyári",amit hozzá adtak. Mobilos hálózati adapterrel is töltheted persze,én is szoktam néha,ha nem találom a rendes töltőjét
Nem tud túltöltődni, rajtahagyhatod éjszakára is a töltőn, ha teljesen feltöltődött, akkor kikapcsol, és nem tölt tovább!
Viszont jobb, ha egy minőségi adapterrel töltöd, sokkal megbízhatóbb, mint egy pár száz forintos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!