E-Cigi Nyíregyházán? Hol, Mennyiért?
Sziasztok!
Nyíregyházán hol ill. mennyiért tudok venni elektromos cigarettát?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv.
Az e-cigit már 2008-ban betiltották, mert a fogyasztó védelmisek ugyanolyan károsnak, ha nem károsabbnak titulálták, mint a rendes cigit. Ugyanis a működése során glykol szabadul fel, ami a fagyállóban van, és nagyon káros az emberi szervezetre.
A forgalmazók nem tudják, ill. nem akarnak tudni róla, h M.o.-n betiltották, szankcionálni, még nem szankcionálják, de jó, ha tudsz róla. Inkább szívj light cigit, mint ezt a sz@rt.
09:12, köszönöm én is az információt. Azt hittem, tiszta vízgőzt szív magába, aki szívja, és az ártalmatlan.
A legjobb leszokni a dohányzásról, nekem akupunktúrával sikerült harminc évi füstölés után. Persze tudom az ellenérvet, hogy így is marad elég károsító hatás. Erre azt mondhatom, igen, de így egy súlyossal, számomra, kevesebb. Jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!