A dohányzás okozza a köhögésemet? 16L
Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve dohányzok, napi 17-19 szálat kb. Ha itthon vagyok és nem megyek iskolába akkor olyan 10-13 körül. Néhány hónapja elkezdtem nagyon csúnyán fuldoklani, már folyamatosan minden nap köhögő rohamok jönnek rám. Nagyon kellemetlen, nehezen tudok elaludni is tőle, néha konkrétan sípolok mikor lélegzek. Anyukám mar 22 éve dohányzik, de még ő sem köhög ennyire csúnyán mint én.2017. febr. 7. 21:05
1/5 anonim válasza:
Simán lehet attól. Minden embernél más reakciít válthat ki ez. Valakinek már pár év után tönkre teheti a tüdejét, valaki egy egész életet leél így különösebb probléma nélkül. Nem biztos, hogy attól van, nem írtad le mikortól is köhögsz pontosan, de főként fejlődő szervezetnek mindenképp rosszat tesz. Szerintem keress fel egy orvost. Ez a legjobb.
3/5 anonim válasza:
Ha sipolsz is lélegzetvételnél, akkor menj el orvoshoz, kezdődhet így asztma is, sürgősen tedd le a cigit és vizsgáltasd ki magad.
4/5 anonim válasza:
Lehet kijött az asztmád a cigitől. Ez esetben mindenképp hagyd abba a dohányzást!
5/5 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnal, azt mondta lehet kezdo asztma de miutan megtudta, hogy dohanyzok nem foglalkozott velem, bunko volt vegig es azt mondta tudna mit felirni de nem fog, mivel akkor lehet jobban lennek ea tovabb dohanyoznek. Megjegyzem hetek ota napi 4-5szalat szivok, vagy annyit se.
2017. márc. 14. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!