Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szegeden hol adják ki a cigit...

Szegeden hol adják ki a cigit 18 év alatt? Vagy Vásárhelyen?

Figyelt kérdés
17 vagyok, és soha nem cigiztem még. Szeretném kipróbálni, nem rászokni meg semmi csak kíváncsiság. Csak nem tudom Szegeden vagy Hódmezővásárhelyen hol tudnék cigit venni.
2017. febr. 1. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt az 1 évet akkor már igazán kivárhatnád!Egyébként 1 szál cigit szerintem 5-ből 4 havertól is tudsz kérni.
2017. febr. 1. 18:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nincsenek haverjaim se barátaim néhány emberrel vagyok jóba csak, ők meg nem cigiznek.
2017. febr. 1. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:

ha lány vagy oda mész egy cigiző emberhez és kérsz és kész.

Ha fiú oda mész valakihez egy 50/100-assal, hogy bocsi adnál egy cigit? Sokan el se fogadják a pénzt :D

2017. febr. 2. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ma már nincs ilyen. Én 20 vagyok, és mindig elkérik tőlem. 3 éve amúgy volt egy pár hely, ahol nem kérik, de ma már elkérik mindenhol. :D

Amúgy meg, ha lenne is ilyen, akkor is hülyék lennénk kiírni és ezzel rájuk küldeni az ellenőrzést.

2017. febr. 3. 01:44
 5/6 pegazus001 válasza:
Sehol....
2017. febr. 4. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem igazan tudsz sehol venni. Megprobalni megprobalhatod,hatha nem kernek pont szemelyit de amugy ha mar valali belep mar kerik. 18 ev alatt benn se lehetsz. Es muszaj betartaniuk mert mentem be mar olyan dohanyboltba ahol nyitva voltak de nem volt benn cigi. Kiszolgaltak 18 ev alulit es hetekig nem arulhattak cigit a penzbuntetes mellett. Szoval szigoruan veszik mar csak onerdekbol is
2017. febr. 8. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!