Milyen ez az elektromos cigaretta?
Szia!
Én lebeszélnélek róla.
-Ha már van egy kezdő szetted, minek még egy?
Beépített tankos. Ha eltörik a tank rész, kidobhatod az egészet.
-Ha tönkremegy az akksi, szintén kuka az egész.
-Kizárólag új porlasztókat tudsz venni hozzá (mert ha saját magadnak akarod ezt felújítani, tuti beleőszülsz). Így nem tudsz kísérletezni, egy idő után drágállni fogod a porlasztók árát, 90% hogy később (lehet 1 hónap múlva) ismét új szett után nézel.
-2ml-es tank, ami egy dohányosnak kevés (az ilyen és ehhez haszonló porlasztókkal)
Én mindenképp olyat vennék, ami külön-külön is használható.
Kanger Subtank mini (a legegyszerűbb RBA-ja van, könnyű felújítani, csak huzal és vatta kell, ha nem akarsz előre elkészített porlasztókat venni) + iStick Pico
Vagy Kanger topbox szett (ennek már nem esik le az ajtaja, mint az elődjének)
Hozzá 1 akksi (nagy áramütésű pl.: sony vtc5) és boldogság van :D
Első vagyok :)
Próbáltam egy haverom Aio-ját (nem a box), 5 slukk után melegedett a szipka és maga a tank is. Amúgy kompakt kis szerkezet, bár ha választanom kellene egy kanger protank3 mini egy akármilyen akksival, vagy valamelyik aio, akkor az elsőt választanám.
Sokat olvasok a témával kapcsolatban, kb mindenki lecseréli 1-2 hónap után, és panaszkodnak a porlasztókra is.
Ha tudsz keress fel egy olyan üzletet, ahol ki tudod próbálni, vagy várd meg ameddig vesz valaki az ismerős körből :)
Amúgy nekem kényelmesebb, biztonságsabb egy box mod, mint a többi, de mindenkinek más...
Külföldi likek:
Tank:
KF v5: [link]
Toptank mini: [link]
GT2: [link]
Pamut:
10: [link]
200: [link]
iStic pico: [link]
Huzal
NiCr: [link]
SS: [link]
Kanger Topbox:
Kész porlasztók Subtank/toptank minihez:
Tekerősegéd:
Akksit a Gearbest-ről jelenleg nem tudsz rendelni.
Ugyanezeket még Fasttech vagy Aliexpress-en is megnézheted, csak legyen odaírva, hogy authentic vagy original, és akkor eredetit kapsz.
Ha rendelsz, arra figyelj oda, hogy 22 dollár fölé ne nagyon menj, így nem kell vámot fizetni. (egyben a szett ezért kockázatos).
2-3 hetet kell várni rá biztosan, mire megérkezik.
Tracking-gel(nyomkövetéssel) kérd a szállítást.
Huzallal, vattával, a Pico +Toptank mini megvan 15.000-ből.
Ha itthonról rendelsz kb a duplájába kerül.
Nekem a Pico + toptank mini a kedvencem (RBA-val)
Vagy a másik nagy kedvenc, itthon is kapható:
+toptank/subtank mini: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!