Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 3 éve dohányzom. Lehet van...

3 éve dohányzom. Lehet van valami bajom?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok most és nönemü és 3 éve dohányzok... bár ezt ne úgy képzeljétek el hogy már az elején napi 8-10 szál... mondjuk általában különbözö .. van h naponta csak 3 szálat... Na de lényegre térve esténként néha úgy érzem mintha tüdöm írtó nehéz lenne és olyan furcsa lélegezni... de ez tényleg csak néha szokott lenni... Lehet valami bajom van már töle? Mit gondoltok tüdöszürésen mi lenne az eredmény?
2010. máj. 6. 18:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
retkes felvétel lenne a tüdődről.szokj le mielőtt még tüdőtágulást kapsz.
2010. máj. 6. 18:12
 2/15 anonim ***** válasza:
tüdőszűrésen tbc-re szűrnek, nem a tüdőd kátránytartalmára
2010. máj. 6. 18:12
 3/15 A kérdező kommentje:
Tüdötágulás mivel jár? Mármint mik a tünetei és pontosan mi bajom van töle?
2010. máj. 6. 18:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy. Talán hagyd abba. Egy cigiző lány undorító látvány, és gondolhatnál a majdani gyerekedre is...
2010. máj. 6. 18:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Figyelj nem kértem egyéb kommentárt mellé én sem vagyok büszke rá.. de lehetne a kérdésemre fókuszálni? köszönöm
2010. máj. 6. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, de ne aggódj!Kicsi az esélye, hogy 3 év után bajod legyen tőle.Azért egy tüdőszűrés nem ártana meg és ami még ennél is fontosabb még ma tedd le a cigit, örökre, ne csak 1 hétre!!!
2010. máj. 6. 18:18
 7/15 anonim ***** válasza:
11%

jaj ezt úgy utálom, vki feltesz kérédst,és máris megy a kioktatás...

hát figyu, 3 év nem hinném h vmi bajod lenne, de azért nagyon fiatalon megkóstolta a szervezeted a sok mérget

Le kéne állni vele, nehogy nagyobb baj legyen belőle, mert hát nem lesz vmi szép a tüdöd, de sztem látszani már így is látszik rajta, vagyis gondolom h nem annyira tiszta

próbáld fokozatosan lecsökkenteni a napi szálakat, és egyszer már csak azt fogod észrevenni h nem is kívánod

De barátok miatt sose csinálj semmi káros dolgot, a barátnak az a dolga h óvjon, nem pedig az h rászokj miattuk, ha miattuk kezdtél el cigizni

ha meg unalomból akkor keress magadnak különböző programokat

2010. máj. 6. 18:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy ne lehetne baja tőle egy 15 éves gyereknek, aki 12 évesen már cigizett! Nagyon sürgősen szokj le róla, ha jót akarsz magadnak. Külöben ha nem vagy büszke rá, egyáltalán minek kezdted el?
2010. máj. 6. 18:31
 9/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) Háát igazából idegek miatt szoktam rá... mindenki mondogatta hogy így meg úgy le lehet nyugodni töle... aztán csomó idegkitöréseim voltak így rágyújtottam...
2010. máj. 6. 18:32
 10/15 anonim ***** válasza:

A tüdőtágulat olyan, hogy húsz-huszonöt lépésenként meg kell állnom pihenni, mert nem kapok levegőt, megfulladok.

Első tünet az volt, hogy 1500 méter lefutása után, már nehezen szedtem a levegőt.

2010. máj. 6. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!