Ilyen fajta e cigit rendeltem, rosszul tettem?
2017. jan. 10. 07:36
1/7 Lipton. válasza:
Nem, ez jó cucc, rendelj hozzá 1 ohmos porlasztót is, azzal tovább bírja az aksi.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Megfogadom a tanácsot.
2017. jan. 11. 08:19
3/7 anonim válasza:
Szia. Attól függ mire akarod használni, ha dohányzásról térsz át elektromosra akkor jó, de ha felhőket akarsz köpködni akkor nem.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak bulikba használnám,a rendes helyett. Kocadohányos vagyok de nem szeretnék egyáltalán(mármint igen mert imádok sajnos de az egészségem miatt nem) így gondoltam ez jó megoldás arra,hogy ne mérgezzem magam. Nem hiszek az olyan híresztelésnek,hogy az e cigi káros lenne. Főleg ha csak alkalmanként használnám.
Segítenél,ez megfelelő?
2017. jan. 12. 21:01
5/7 anonim válasza:
Szia. Nem az a porlasztó nem jó bele.
Ilyen kell hozzá, ez kicsit drágább, de nem kell sűrűn cserélni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. jan. 13. 07:41
7/7 anonim válasza:
Arra tökéletes :D egyik barátomnak volt ilyen , az volt neki az első és meglepően jó íze van :D gőz nem olyan nagy , de nem is kell :D előttem adtak egy tanácsot ,hogy nagyobb ellenállásra feküdj rá , neki igaza van :D én is inkabb az akksit kimelem , bosszantó ha fél napot húz ki a gépezet :D az nem cserélhető szóval probléma lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!