A mai 13-17 éves tinik mit látnak a cigiben?
Nem azért cigizek mert menő.Családi okok.
15/F
Ja és lenézem azokat akik menőzésből szívják igaz legalább hamar elpatkolunk :).
a fentiek ellenére szerintem manapság már cikis cigizni
én ezt látom a fiatalok között!!
hallom a buszon, hogyan vagánykodik egy max 18 éves srác,hogy sikeres a nevelése:a bnője miatta nem gyújt rá!!
A ti válaszaitokból is az látszik hogy manapság lenézik a dohányosokat hála az Amerikából elindult antikampányoknak...
Egyálltalán nem menő dolog cigizni főleg mert már elindult egy negatív diszkrimináció is a dohányosok felé...
Csak mindenki elfelejti a dohány kultúrális és hagyományörző értékét. NEM csak a dobozos cigi létezik... Létezik igenis pipa, vagy gyönyörű frissen szárított Virgina Gold. A dohány növény átvonult európa történelmén. Én azért szívom mert ez érdekel és számomra rituális értékű mikor megtömök egy pipát(nem vizi) Havannával és kiülök vele valami zöld területre és elszívom egy jó könyvvel. Vagy amikor szüretelünk és igazi normális cigidohányból tudok csavarni... Akármit monda amerika a dohány nem maga a megtestesült gonosz, és aki szívja az nem lesz se az ördög csatlósa se terrorista( mert ilyen kampányok is voltak...) Mindenkinek joga eldöntetni akar e élni ezzel a szerrel vagy nem.
Egy-egy jó szivar, egy jó kis pipázás a rózsaligetben maradandó élményt jelenthet. Churchill 18 éves korától fogva 3 szivart, 3 Whiskyt fogyasztott, nem sportolt és 91 évig élt így. Ez olyan, mintha a díjnyertes borból innál lassan, kéjelegve 1-1 decit.
De 13-17 évesen napi 20 szálat elszívni meg olyan, mint másfél liter kocsisbortól naponta berúgni a télen híd alatt.
Nem elegáns, nem érdemes és nem is életbiztosítás!
AKI NIKOTINHOZ NYÚL AZ OLYAN SZELLEMET SZABADIT KI A PALACKBÓL, AMIT NEM BIZTOS HOGY URALNI TUD.
Akkor úgy járhat a szellemmel mint a FIDESZ a Jobbikkal ?
:-dD
Nem tartom menőnek. Cigiztem, de beláttam hogy marhaság úgyhogy szerintem soha nem is fogok.
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!