Darlix kérdése:
Olcsobb cigi arakat irnatok fajtakkal?
Figyelt kérdés
2017/012017. jan. 3. 18:20
1/3 anonim válasza:
Szia ! A legolcsóbb az,ha megveszed a dohányt,és megtöltöd magadnak.Én is így csinálom egy idelye.Te választod meg a filtert is,hogy mennyire szűrje meg.Volt,hogy próbából vettem pattintós filtert (ha összenyomod a filtert,halk csattantó hangot ad,és mentolos az íze).Amikor nem tudtam dohányt venni akkor szivarkát vettem.BOND szivarka is létezik.És sok márkában is.A cigik ára már 1000ft körül van.Jobban jársz,ha magadnak töltöd.
2/3 anonim válasza:
Toltsed.. Kek Szofi dohany+ club hüvely.. Legjobb :)
3/3 anonim válasza:
Vehetsz sok olcsót pl Pegazust ami kb 700 ft és van benne vagy 40 szál vagy Fecskét ami magyar. A pegazusban nincs szűrő sem és szar íze van és a fecske meg vmi oltári szar. Inkább tölts vagy tekerj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!