HAMIS COHIBA mini 20 szivar MAGYAR TRAFIKBAN? Létezik ilyen?
HAMIS COHIBA mini 20 szivar MAGYAR TRAFIKBAN?
Kezdő szivaros vagyok, néhány kisebb méretűt is kipróbáltam. A Cohiba mini 10 (10-es csomagolású doboz) ízlett, így megajándékoztam magam egy újabb dobozzal. Egy körúti dohányboltban vettem, meg is lepett, hogy van 20-as csomagolású is. Felbontás után még nagyobb meglepetés ért: a benne lévő szivarkák nem nagyon hasonlítottak a 10-es dobozosra, mert sokkal könnyebbek voltak, mintha csak egyetlen levél lenne megsodorva: könnyen összenyomható, néhány szívással végigszívható. (Egyébként nem volt rossz.) A dobozát közelebbről megnézve a „zárjegy” sem igazi, úgy látszik, egyszerűen rá van nyomtatva (!) a dobozra (ráadásul nem keresztben „zárja le” a dobozt, , mint az eredetin, hanem a fektetett oldalával párhuzamosan, hosszában.
A magyar forgalmazó egy ismert szivarforgalmazó, a címkéje rendesen a dobozon.
A trafikos régi, megbízható ember.
Létezik ilyen? Hogy hivatalos magyar forgalmazó valószínűleg hamis szivarokat forgalmaz? Van egyáltalán 20-as Cohiba mini ? Vagy ezek nem hamisak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!