Mit szólnál hozzá ha Magyarországon betiltanák a cigit és a piát?
Figyelt kérdés
méghozzá teljesen. Egyedülállóan először a világon.2010. máj. 2. 22:17
12/24 anonim válasza:
Nem nagyon érdekelne, mert nem iszok és nem dohányzok.
13/24 BeerHunter válasza:
De bizony érdekelne:) Szerintem érdekelne a 400-500 Ft-os benzin:) A 30-35 %-os adó:) Szerintem.
14/24 anonim válasza:
A dohányáruk betilthatják nyugodtan, de az alkoholt nem. Inkább valami féle korlátot kellene bevezetni (mindenki kapna egy kártyát (mint egy személyigazolvány) amin lenne egy chip és csak azzal lehetne szeszes italokat venni korlátolt mennyiségben).
16/24 anonim válasza:
Szerintem nagy felháborodás lenne ,mert ugye aki 30 éve cigarettázik ,egyik napról a másikra nem tud leszokni
De szerintem a piát adhatnák drágábban is,hogy ne legyen annyi vásároló :)
17/24 anonim válasza:
Legalább nem kellene mások bagófüstjétől fuldokolni,miközben elhaladok mellettük az utcán.És részeg majmokból is kevesebb lenne.
18/24 anonim válasza:
itt ahol lakom,közterületen be van tiltva:\
19/24 anonim válasza:
Egyiket sem annyira nehéz előállítani, legfeljebb nehezebben lehetne hozzájutni
20/24 anonim válasza:
elesne az állam egy halom pénztől így felnyomnák más dolgok árát.pl. ott az üzemanyag,nem tudom egyes emberek mit szólnának az 500 ft-os benzinhez :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!