Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Évente, hány magyar ember hal...

Évente, hány magyar ember hal meg a dohányzás miatt?

Figyelt kérdés

2016. dec. 10. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ember hal meg ezzel és én sajnálom aki ezzel a másikat is megbetegíti mert ráfújja a füstöt.
2016. dec. 10. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
2016. dec. 10. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Mindenkinek írom ha dohányzik vagy a környezetében dohányzik valaki. Hugóm egy hete halt meg ,szó szerint megfulladt !Mindezt a napi két doboz csavart cigarettának köszönheti.61 éves volt.Apám szintén a cigi és az alkohol kombója végzett igaz ő 65 évesen halt meg !Ha belegondolok 64 éves vagyok, tele tervekkel még 3 évem van nyugdíjig Hollandiában.Mindezt köszönhetem, sosem dohányzom sem alkoholt nem iszom sem " mariskát " sem szívok itt legális az a vacak.De minden nap kocogok 6-10 km-t reggeli előtt !
2016. dec. 13. 12:59
 4/4 hokai2 ***** válasza:
0%

Az nem érdekes, hogy mennyi ember hal meg a cigi miatt.

Az már sokkal fontosabb, hogy mennyi a büdös az élők között.

2016. dec. 14. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!