Nagykoruak! Be szoktatok menni dohanyboltba cigit venni tiniknek, ha megkernek ra?
Én mondjuk megszoktam venni...persze ha túl fiatalnak néz ki (13 vagy az alatti), akkor nem. Persze mondhatnék nemet minden alkalommal viszont akkor megkérnek valaki mást és ha kell van aki fizet is érte. Szóval inkább megveszem én és nem hagyom ezzel, hogy valaki kihasználja őket. :/
De természetesen nem tetszik, hogy ha megkérnek rá
Egyszer megkért rá valaki. Háromszor elismételtettem vele a márkát, mire rájöttem, hogy nem ő ejti rosszul, én nem ismerem (nem dohányzom). Akkor jártam először és eddig utoljára ND-boltban.
Úgy vagyok vele, hogy az ő elhatározása, hogy dohányzik. Annyira nem volt fiatal, 16-17 körüli lehetett, csak tudja, mivel jár. Később abba is hagyhatja, ha úgy dönt.
Én beszoktam menni.
Csak pl mondom nekik, hogy nem tőlem van a cigi.
Mivel büntetik hogyha kiskorúnak veszed meg.
Nem! Még kicsik a cigézéshez. Lehet én vagyok rosszindulatú, de 15-16 évesen még kezembe se fogtam cigit!!
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!