A SMOZ műcigit hol és mennyiért lehet kapni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 11:49
2/8 A kérdező kommentje:
eddig én is eljutottam...kicsit konkrétabb információkra lenne szükségem.
2008. okt. 6. 13:29
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
OK.közben sikerült kiderítenem!750Ft-ba kerül egy darab,és egy nagyon kedves lány Budapesten belül bringával házhoz szállítja!
2008. okt. 8. 08:22
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy ez utóbbi helyen (a Vital Egészségplázában olcsóbban jutottam hozzá, csak 850 Ft volt egy darab)
7/8 anonim válasza:
Hello!!Látom,már nagyon régi ez a kérdés,de nálam most lett aktuális,mert nagyon elegem van a cigiből..Láttam hogy azt írtad,találtál egy lányt aki házhoz szállítja budapesten..Engem ez érdekelne,bár még jobban érdekelne az hogy Dunakeszi,Göd,Vác területén hol lehetne hozzájutni??Ha valaki tud,kérem segítsen!!Köszönöm szépen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!