EGo aio? Megéri? Egyéb költségek?
Olvastam, hogy sokszor ajánlgatjátok ezt az ecigit és Én is kiszeretném próbálni. Aliexpressről szeretném majd rendelni, így kb 4500ft. Milyen egyéb költségekkel jár/járhat majd ennek a típusnak a használata?
Ez lenne az első ecigim, így elég tájékozatlan vagyok. :D
A válaszokat előre is köszönöm.
Jó, csak gyorsan merül, de egyénfüggő, van akinek kibír 2 napot is, figyelembe kell venni, hogy a tankrész, és az aksi egybeépített, szóval ha összetöröd az üveg palástot, akkor azt nem tudod kicserélni sajnos.
Vegyél hozzá sok porlasztót aliról, liquidet meg itthon tudsz venni. :D
Ha árérzékeny vagy, akkor mindenképp magadnak érdemes keverned a folyadékot. Egy liter alapfolyadék mondjuk 12-18 mg/ml nikotintartalommal (ami egy dohányosnak az AIO-hoz megfelelő) 10-12 rugó körül van, eliqua.me a legjobb oldal rendeléshez. Ebből használattól függően egy évig is elvagy, de fél évig még akkor is, ha nonstop pöfékelsz az AIO-don.
Ehhez már csak néhány aroma kell. Érdemes tudni, sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak 1-2 nagyon markáns aromát vesznek, és néhány nap után álmodni is banánturmixszal álmodnak, majd egy életre megutálják. Ugyanakkor ha van 8-10 vegyes aromád (melyek kb. fele dohány jellegű), azokból már fent lehet tartani a változatosságot, kísérletezgetve, keverve különleges ízeket is elérhetsz. Ehhez persze szintén el kell költeni egy tízest, de hosszú távon nagyon is behozza az árát: tíz üveg aroma évekig is ki tud tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!