Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha ketten elszivunk 1gramm...

Ha ketten elszivunk 1gramm füves cigit, annak van káros hatása?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 18:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ne várd hogy egész pakkot kapsz... ketten vagytok fiatalok.. szerintem harmadold a pakkot és úgy csavard.

de félreértés ne essen nem buzdítalak semmire:D fiatalokat főleg. szal inkább ne tedd mert elkap a rendőrség;)

2010. ápr. 30. 16:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Ehm elég régóta, rendszeresen füvezgetek, de egyszer nem szóltak, hogy mennyi is van benne, én meg nagyon szipákoltam, és hát... Halálfélelmem volt tőle, alig bírtam megmozdulni. Persze, ha tudatosan készülsz, hogy ütős lesz a dolog, nagyon jól is elsülhet. :)
2010. máj. 3. 09:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi a barátnőmmel elszívtunk ketten 1 grammot. Egy réten ültünk nyáron, a fűben. A végét már alig bírtuk szívni,annyira készen voltunk,de akkoris elszívtuk. Rá 5 percre fuldokoltunk a röhögéstől, már azon röhögtünk, hogy röhögünk. :D Vicces volt. De akkor még 17 voltam, most 23. :) Nagyon sokat szívtam, nem ajánlom,hogy rászokj, mert nekem még mindig gondjaim vannak belőle! :(
2010. máj. 3. 17:45
 14/20 anonim ***** válasza:
naés elszívtátok végül?:D
2010. máj. 3. 19:29
 15/20 A kérdező kommentje:
thx,a kommenteket,én vagyis mi,ballagáskor fogjuk,és utána banketre,ugy megyunk be ha minden igaz,a cucc már megvan..-ha nem bukunk,má csak 1-et kell javitanom,azis már ugy ahogy megvan ha minden igaz.
2010. máj. 3. 21:46
 16/20 anonim ***** válasza:

VAN!

A többi drog is jöhet,mert olyan jó lesz abba a néhány percbe a kedved,minden problémád elszáll,meg minden..én ezt egy weboldalról tudom: www.kareszvegakarata.hu Mosolygó kék szemek.

2010. máj. 3. 23:17
 17/20 anonim ***** válasza:
bajod nemlesz tőle tesó,de 1 gramm sok lesz,annyit ne szívjatok el.
2010. máj. 4. 15:44
 18/20 A kérdező kommentje:

---OFF---

kősz a válaszokat!

2010. jún. 17. 10:47
 19/20 anonim válasza:
Off?Szal megbuktatok?Illly...
2010. okt. 30. 21:15
 20/20 anonim válasza:
40%

Nyugottan szívjatok 1g-ot:)

én másodszorra haverommal 10g-osat szívtam...:))

qrvára beálltam tőle ott is marattam reggelig a buliba.

haveromnak viszont kórház:(...de már jól van.

2011. febr. 15. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!