Mennyire lehet érezni csókolózásnál, ha valaki dohányzik?
Van egy lány, akivel szeretnék csókozni (szó sincs arról, hogy párkapcsolatban szeretnék lenni vele), ő erősen dohányos, én viszont nem. Minden nap elhasznál fél doboz cigit, de egyébként, nagyon kedvelem őt, nekem ő a legjobb barátnőm.
Olyan figyelmes, hogy amikor találkozunk, sohasem dohányzik, de még előtte sem, mert tudja jól, utálom cigarettát és tényleg nagyra értékelem, ennyire megértő.
A lényeg az, hogy még nem csókolóztam lánnyal sohasem, de ő fölajánlotta nekem tegnap, hogy ha egyszer szeretném, csókolózhatunk. Szeretek lány lenni, boldog vagyok, nőnek születtem, illetve szexualitás terén, érdekel a női nem is, nem csak a srácok.
Kérdésem, mennyire érezném, ő dohányzik, ha esetleg csókolóznék vele? Nagyon kellemetlen érzés lenne számomra?
Protipp: az ízlelés voltaképpen szaglás folyadékban. Ezért van az, hogy általában a dolgok szaga hasonló az ízükhöz, szóval ha a csaj bűzlik a füsttől, akkor az íze is olyan lesz. Egyébként egy nem dohányosnak undorító élmény.
Másrészt óvaintelek attól, hogy olyannal csókolózz akivel nem akarsz párkapcsolatot, vagy legalább egy dugást, mert hiú ábrándokat ébreszthet a másikban, az pedig nem korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!