Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tudtok olyan (dohány) boltot,...

Tudtok olyan (dohány) boltot, ahol lehet ecigit, és kiegészítőket kapni?

Figyelt kérdés
Az ecigimnek elhasználódott a porlasztója,és kéne bele egy új,de nem tudom hol lehet kapni.Webshopot tudok,engem rendes bolt érdekelne.

2016. nov. 11. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem cigizek ugyan, de ahol csak lehet venni ilyeneket, fél méteres betűkkel van kiírva...

Azonkívül még csak egy várost sem írtál. (Ebből feltételezem, hogy Budapest, de remélem, most nem mondok újat, a világ nem csak a fővárosból áll.)

2016. nov. 11. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Budapesten a hajós utca 23-ban van jó ecigis dohánybolt, illetve egy másik kérdés alatt láttam még, hogy a Vahot utcait ajánlják.
2016. nov. 11. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyírlugason a vasútállomás mellett van egy kis bolt. Ott minden kapható. Vagy majdnem..
2016. nov. 11. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Miskolcon például a Széchenyi u. 94.sz. alatti trafikban lehet nagyon jó dolgokat kapni (minőségi e-cigi, liquid, kazán, tank, akku stb.)
2016. nov. 12. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!