Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet ez az oka?

Lehet ez az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3-4 napja nem cigiztem, nem kívánom, lehet le is teszem mert direkt ma munkába sem hoztam mert az utóbbi időben ha nem kívántam is kimentem a többiekkel. Viszont miota nem cigiztem székletem sincs (így tudom legérthetőbben megfogalmazni bocsi). Lehet a cigi az oka? Hiába ettem ossze bármit narancslevet joghurtot tejet kávét semmi nem használt.

Lehet a cigi az oka? Volt így valaki?

2016. nov. 8. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A dohányzás/nikotin enyhén hashajtó hatású, ezért ilyen mellékhatás lehet eleinte.

A "mindent összeettem" semmit sem ér - a legtöbb tipp csak városi legenda -, sokkal okosabb, ha több rostos ételt eszel, és több folyadékot fogyasztasz. Pár nap alatt át fog állni a szervezeted és utána nincs gond.

2016. nov. 8. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Én tíz éve nem cigizem, azóta csak hígat fosok.
2016. nov. 8. 12:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Első! Ettől többet nem tudok szerintem :D
2016. nov. 8. 12:57
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

Az elsö vagyok és nem tudhatom, mennyit szoktál inni, csak tipp volt.

Ami sokszor segíthet, ha zabkorpát fogyasztasz (napi 1 ek elég), az - mivel sok rostot tartalmaz -, (általában) segít az ilyen problémákon. Meg a több sport is jó hatású lehet.

2016. nov. 8. 13:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Zabkorpat nem eszek már rég. Köszi az infót hátha az segít kipróbálom :)
2016. nov. 8. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Türelem! Majd idővel helyre áll a "rend".
2016. nov. 8. 15:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak azért nem vagyok most türelmes jelen helyzetben, mert nagyon kellemetlen érzés.
2016. nov. 8. 17:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Most meg 4 nap után ment a hasam....de egész nap szenvedtem hogy legyen valami....normális ez?! Kezdek aggódni, lehet orvoshoz kellene mennem.
2016. nov. 8. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:

"A dohányzás/nikotin enyhén hashajtó hatású,"

Na ezét egy baromi nagy hazugság ez. Csak nem volt kedvem, hogy leálljak megcáfolni, mert nem akartam vitát.

A dohányzás egy pszichés folyamat, aminek semmi köze a nikotinhoz.

2016. nov. 9. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy nem kell orvoshoz menned, csak légy türelmes és megértő a testedhez. A testedben azon nyomban helyre áll a rend, amint megnyugszik a lelked.
2016. nov. 9. 10:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!