Hogy jobb? Ha le tüdőzzük a cigi füstöt, vagy a szájba tartjuk?
A szivar fustot tartjak szajban, mivel az az izrol szol es az elmenyrol. Ezt a tapasztalt szivarosok elik at igazan. No meg nincs rajta szuro. Ha azt tudozgetnek emberek, elegge megugrana a nikotinmergezes szama.
A cigi mas teszta. Nem is olyan eros mint a szivar, ezert ha a szajban tartanak az emberek, nem lenne hatasa (a szivar a szajban is kifejti a hatasat, nem kell es nem szabad letudozni).
A cigit le kell tudozni, a szivart a szajban kell tarnani es elvezni az izet.
Amugy meg ne cigizzel. En is cigizgettem, de sikerult letennem halegnek eleg hamar. Mindig csak 1-2 szalat sizvtam el 1-2 alkalommal arra hivatkozva, hogy ugysem fogok raszokni, mivel nincs szuksegem tobbre. Aztan mindig 1-2 szalat szivtam, de egyre gyakrabban, majd 2-3 szalat, majd 10-et minden nap. Ekkor mar rajottem, hogy ebbol gond lesz, es hat sikerult egyik naprol a masikra megvalnom tole. El se kezdd, nincs ertelme es meg fizetsz is erte.
Létüdőződ: tüdőrák;
szájban tartod: szájrák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!